Köp Pistills och Klimakterieportalens Lustpaket till dig själv eller någon du älskar!

Unna dig lite avkoppling och njutning under de mörka månader vi har framför oss. Passa på att ta del av Pistills och Klimakterieportalens rabatterade Lustpaket.

Du får 300 kronor rabatt på Klimakterieportalens och Pistills speciellt framtagna Lustpaket om du uppger rabattkoden LUST. Följ länken här till webbutiken så blir allt ditt för bara 998 kronor 

Vägen till ett bättre sexliv med hjälp av Pistills Lustpaket

Oavsett hur gamla vi är, så är det sexuella välbefinnandet oerhört betydelsefullt för oss alla. Det både främjar vår hälsa och ökar vår livskvalitet. Alla vi människor är sexuella varelser, även om många kvinnor upplever att stora förändringar kan ske före, under och efter klimakteriet. Men det betyder inte att vårt sexliv är över – däremot ändras många gånger våra förutsättningar för ett bra sexliv. Lusten kanske kommer långsammare och det kan behövas mer tid att bli upphetsad. Ganska ofta kan lusten ligga i dvala och den kan behöva väckas till liv igen. Ett sätt kan vara att försöka få igång sina sexuella fantasier och att använda sig av sexhjälpmedel. Att läsa erotiska berättelser kan också ge en hjälp på traven.

Även om lusten är nedsatt kan sexet – när man väl har det – vara bra. En bra sexuell upplevelse kan ge en ökad motivation till mer sex och främja lusten framöver. Man kan alltså behöva jobba lite extra för att ta sig tillbaka in i en positiv lustcirkel. Tillsammans med Pistill erbjuder vi på Klimakterieportalen ett särskilt utvalt Lustpaketet till rabatterat pris och speciellt inriktat på kvinnor i och efter klimakteriet.

En skön och lustfylld vinter önskar vi er alla med vårt Lustpaket!

Lotta Hasselberg, barnmorska och sexualrådgivare på Klimakterieportalen

PS. Kom också ihåg att ett aktivt sexliv, antingen med partner eller på egen hand, ökar blodförsörjningen i hela underlivet och är bra för vävnaden där. Och behöver dina slemhinnor ännu mer omsorg läs här.

Här hittar du Klimakterieportalens Lustpaket Glöm inte att ange rabattkoden LUST för att få din rabatt i nätbutiken.

 

 

 

lustpaket
lustpaket
Till toppen