Pistill + Klimakterieportalen = SANT – Lustpaket till rabatterat pris!

Klimakterieportalen inleder nu ett samarbete med Pistill för att främja kvinnors sexuella hälsa. Nu lanserar vi Klimakterieportalens rabatterade ”Lustpaket”. Vår förhoppning är att många ska kunna njuta extra mycket, antingen tillsammans med en partner eller på egen hand.

Du får 300 kronor rabatt på Klimakterieportalens Lustpaketet om du uppger rabattkoden LUST. Följ länken här så blir allt ditt för 998 kronor 

Vägen till ett bättre sexliv med Klimakterieportalens Lustpaket

Oavsett hur gamla vi är, så är det sexuella välbefinnandet betydelsefullt. Det både främjar vår hälsa och ökar vår livskvalitet. Vi är alla sexuella varelser, även om stora förändringar kan ske under och efter klimakteriet. Men det betyder inte att vårt sexliv är över – däremot ändras våra förutsättningar. I jämförelse med yngre kvinnor kan det bland annat ta längre tid att bli våt. Slidans elasticitet kan också vara sämre och orgasmen kan dröja längre. Det är viktigt att känna till att dessa förändringar är normala och sker som en naturlig del av att vi blir äldre. 

Ganska ofta kan det vara så att lusten ligger i dvala och kan behöva väckas till liv igen. Lusten kanske också kommer långsammare och det kan behövas mer tid för att bli upphetsad. Ett sätt kan vara att försöka få igång sina sexuella fantasier, som kanske finns någonstans “djupt därinne”. Att använda sig av sexhjälpmedel och att läsa erotiska berättelser kan ge hjälp på traven.

Även om lusten är nedsatt kan sexet – när man väl har det – vara bra. En bra sexuell upplevelse kan ge en ökad motivation till sex och främja lusten framöver. Man kan alltså behöva jobba lite extra för att ta sig tillbaka in i en positiv lustcirkel. Vi har därför tagit fram ett Lustpaket, speciellt inriktat på kvinnor i och efter klimakteriet, som vi nu erbjuder våra läsare till ett rabatterat pris.

En skön och lustfyll höst önskas er alla!

Lotta Hasselberg, barnmorska 

PS. Kom ihåg att sexfantasier är ett redskap för att öka lusten, så håll dem vid liv! Lustpaketet är en god hjälp på vägen.

Här hittar du Klimakterieportalens Lustpaket Glöm inte att ange rabattkoden LUST för att få din rabatt.

 

 

 

Lustpaket från butiken Pistill